OVER MIJ

Ik werk voornamelijk zelfstandig en zonder personeel, (ZZP) Daardoor heeft u bij uw project altijd direct met mij te maken. Dat houdt de verantwoordelijkheden duidelijk, lijnen kort en daardoor communicatief eenvoudig.
Ik sta namelijk voor vertrouwen, eerlijkheid en duidelijkheid. Ontevreden klanten heb ik niet en wil ik ook niet. Hier zal ik mij ten alle tijden hard voor maken.

Projecten worden door mij zo snel mogelijk opgepakt en binnen een realistisch gepland tijdschema opgeleverd. Ik neem nooit meer opdrachten aan dan ik aan kan.

Ook qua prijs zit u bij mij goed. Ik werk al tijden met de juiste leveranciers, zowel kwalitatief als prijstechnisch.
Niet onbelangrijk, aangezien materialen een groot deel van de kostprijs van uw project bepalen. Goed inkopen scheelt u dus geld. Ik geef altijd de garantie dat de offerte prijs nooit overschreden zal worden. Dus achteraf krijgt u nooit een hogere rekening!

Ik werk met goed gereedschap en ben ook in het bezit van de nodige machines zoals graafmachines en gespecialiseerde lasers om de klus tot een goed en mooi eind te brengen.

WAT ANDEREN ZEGGEN OVER MIJ

  • "Ik ben niet vakkundig genoeg om de kwaliteit te bepalen, dat zal de tijd wel leren, maar alles ziet er goed uit en het proces verliep soepel, ik voelde mij goed geholpen. "

    R DIJKSTRA
    BOEIDELEN: REPAREREN OF GEDEELTELIJK VERVANGEN
  • "Ik kan alleen Casper en zijn bedrijf en grote plus geven. Goed werk, goede prijs en fijne mensen om mee zaken te doen. "

    ALLAN HANSEN
    VLONDER PLAATSEN
  • "Fijn dat Casper eerst is komen kijken voordat hij een prijsopgave deed. Hierdoor heeft hij ons ook met tips kunnen helpen. Bedankt!

    YVONNE KUIJN
    STELLEN SCHUUR- EN SCHUTTINGDEUR EN REPARATIE/VERVANGEN LAMPEN TUIN
© Copyright 2021 VDV Multidiensten | privacy statement